Hogyan védje meg információs vagyonát?

MERCURIUS 

Vállalkozásbiztonság


A vállalkozásbiztonsági workshopok és előadások szervezésével célunk a mikro-, kis- és középvállalkozások számára olyan felkészítést biztosítani, ami számukra is lehetővé teszi a hatékony védekezést az ártó szándék ellen. 

Napjaink egyre szabályozottabb gazdasági környezetében minden vállalkozásnak elengedhetetlenül fontos megvédenie az információs vagyonát és a jó hírnevét.

Ehhez előrelátóan kell cselekedni!

Ki kell tudni szűrni a rossz felkészültségű, vagy nem megbízható háttérrel rendelkező alkalmazottakat, a kétes hírű üzleti kapcsolatokat, miközben biztosítani szükséges a konkurens vállalkozások és ellenérdekelt felek támadó jellegű információszerzése elleni védelmet.

Előadásainkon megtudhatja azt is, hogyan védekezhet a veszélyforrások ellen, amelyek a mindennapos működés és internethasználat során fenyegethetik vállalkozását. Szakértőink olyan témakörökkel foglalkoznak, amelyekre érdemes kiemelten figyelnie annak érdekében, hogy biztonságban tudhassa vállalkozása informatikai eszközeit és adatait.
Előadóink:

​Előadóink több évtizeden keresztül speciális területen szolgáltak a nemzet védelme érdekében, mindamellett tudományos munkásságuk is figyelemreméltó. A szakma elismert szakértői ők: egyetemi tanárok, a hadtudomány doktorai, valamint a hadtudomány kandidátusai is megtalálhatók soraikban.Meg akarja védeni a hírnevét és az információs vagyonát?Jöjjön el következő rendezvényünkre!

A MERCURIUS Vállalkozásbiztonság várja!


Bővebb információ:
info@kba.org.hu

Felnőttképzési nyilvántartási szám:
B/2021/000710